Feeds:
Postime
Komente

Archive for 24th Shtator, 2008

Ora 20.31

E dashur Bluemoon te pershendes…

Njerëz të lirë dhe njerëz të cliruar…

Pak janë njerëz të lirë në këtë botë pa skllevër….
Shumica janë të cliruar…
Ua dalloj shenjat e prangave në kycet thatanike…
E dëgjoj zhurmën metalike të zinxhirëve që lënë pas në zvarritjen e tyre…

* * *

Ata nuk ecin, por zvarriten…
Nuk dinë të ecin.
I pengon ajri më shumë se hekurat…
……………………
Mikja ime,
jam ajër
ndaj druaj se mos bëhem pranga jote…

Read Full Post »

Aida Dizdari Artan Gj. Hasani
Stina e pestë
dialog poetik

Botimi i parë
Redaktor: Ermir Hoxha
Kopertina: Luca Pilolli
Fotografia: Amanda
Art Design: Luca Pilolli
http://www.cartacantaweb.comhttp://www.l-p.it
© Të gjitha të drejtat janë të rezervuara
Botimet Izabel
Shtypur në shtypshkronjën « Albtipografia »
Tiranë 2007

Parathenie

Pjesa e pare

Pjesa e dyte

Pjesa e trete

Komente

Artikuj:

Historia e “Stines se Peste”

Spektakel Poetik ne Internet – Gazeta Shqip

Read Full Post »